Echte italiaanse pizza's bij u op locatie
Logo Pizza Pazza Spakenburg

Mobiele Pizzabakker

Door onze Italiaanse chefs bereidt. Een heerlijke belevenis voor uw gasten!​

Vlag italiaanse pizza

Staat de mobiele pizzabakker binnenkort bij u?

Laat de smaak van Italië naar uw locatie komen met onze authentieke Italiaanse pizza’s. Ons pizzadeeg wordt gemaakt van Italiaanse bloemsoorten, belegd met zijdezachte mozzarella en dagverse ingrediënten.

Onze pizza wordt gebakken in moderne Italiaanse ovens gestookt op hout of pellets. We bieden een breed scala aan soorten pizza zodat er voor ieder wat wils is. Vegetarisch, vlees of vis, wij nemen het mee.

Of u nu een feest, een evenement of gewoon een gezellige avond met vrienden of familie organiseert, onze Italiaanse pizza catering is de perfecte manier om het tot een onvergetelijk moment te maken.

Pieter Balsamo

Bruiloften, jubilea, verjaardagen, bedrijfsevents, buurtfeest, tuinfeest, evenement of verjaardag...het kan allemaal!

Pizza op uw feest

Pizza Pazza is geschikt voor elk type feest en voor iedere gelegenheid. Van tuinfeest tot bedrijfsfeest, van jubileum tot bruiloft. Wij bieden u en uw gasten een uniek concept.

Buon Appetito!

Het deeg

Ons recept is simpel…zes elementen, bloem, water, gist, zout, extra vergine olijfolie….. é Passione Italiana.

Vers deeg wat wij voor iedere klus afzonderlijk maken. Onze degen rijzen en rijpen minimaal 24 tot 36 uur. Alleen zó krijgen u en uw gasten gegarandeerd het best mogelijke.

Pizzabakker Pieter Balsamo

Als ik op zondagochtend wakker werd, rook ik de geuren uit de keuken al door het hele huis. Mijn moeder werd dan uit de keuken verbannen totdat het tijd was voor koffie, want nu was de keuken even het domein van mijn vader. En ik mocht hem helpen. Pizza was een familietraditie. En dan niet voor iedereen één pizza… Nee. Zoals een Nederlander pannenkoeken bakt, zo bakte mijn vader pizza’s. Stapels!

Mobiele pizzabakker bij u op locatie

Met Pizza Pazza haalt u de smaak van Italië naar uw locatie. Bij ons geen deegrollers of ingevroren pizzabollen, maar traditionele Italiaanse pizza’s, gemaakt van verse, hoogwaardige ingrediënten zoals Italiaanse bloem, verse basilicum, gepelde tomaten, extra vergine olijfolie en natuurlijk heerlijk zachte mozzarella. Daardoor is onze klassieke Pizza Margherita alleen al een feest.

Geweldige inzet en professionaliteit alsmede heerlijke pizza's op de tot nu mooiste dag van ons leven.
J.Brouwer
Pizza Pazza heeft bij ons het bedrijfsfeest georganiseerd. Heerlijke pizza's en de geur vooraf maakte ons al hongerig!
S. van Dam
in één woord, FANTASTICO!! Leuk personeel, goed eten en een leuke sfeer.
P. Zwaantjes

Wij zijn ook de vertrouwde partner van grote bedrijven voor Italiaanse catering.

...Maar wij komen net zo graag bij u in de tuin!
fonq
bam
wwf
randstad
rabobank
universiteit leiden
Ducati