Echte italiaanse pizza's bij u op locatie
Logo Pizza Pazza Spakenburg

Pizzakraam op locatie

Door onze Italiaanse chefs bereidt. Een heerlijke belevenis voor uw gasten!​

Vlag italiaanse pizza

Een pizzakraam bij u op locatie

Uw Pizzaioli Pieter Balsamo

Geboren en getogen in Nederland, met een Nederlandse moeder en een Italiaanse vader, was ik al vroeg verbonden met Bella Italia.

Vele vakanties op Sicilië waren een logisch vervolg, soms wel drie keer per jaar. Terwijl mijn ouders met mijn broer en zus hun tijd op het strand doorbrachten, was ik vooral te vinden in de keuken van het restaurant van mijn oom Nuccio. Geïntrigeerd door maar één ding in die keuken, die enórme pizzaoven!

Als ik op zondagochtend wakker werd, rook ik de geuren uit de keuken al door het hele huis. Mijn moeder werd dan uit de keuken verbannen totdat het tijd was voor koffie, want nu was de keuken even het domein van mijn vader. En ik mocht hem helpen. Lasagna, spaghetti, vleesgerechten en tiramisu, alles kwam voorbij. Maar pizza was een familietraditie. En dan niet voor iedereen één pizza… Nee. Zoals een Nederlander pannenkoeken bakt, zo bakte mijn vader pizza’s. Stapels!

Vrienden en familie kwamen langs om van al dat lekkers te genieten, vergezeld van heerlijke Siciliaanse wijn en muziek. Door deze jeugdherinneringen is het pizzabakken mij altijd dierbaar gebleven en dit gelukkige gevoel deel ik graag met mijn klanten. Beleef met Pizza Pazza, La Dolce Vita!

Pieter Balsamo

Bruiloften, jubilea, verjaardagen, bedrijfsevents, buurtfeest, tuinfeest, evenement of verjaardag...het kan allemaal!

Pizza op uw feest

Pizza Pazza is geschikt voor elk type feest en voor iedere gelegenheid. Van tuinfeest tot bedrijfsfeest, van jubileum tot bruiloft. Wij bieden u en uw gasten een uniek concept.

Buon Appetito!

Antipasto, dessert of drankje

Een heerlijke start met onze kaas- en vleeswarenplanken of een zoete afsluiting. Maak uw feest onvergetelijk met onze vers gemaakte Antipasti, huisgemaakte Tiramisu of Panna Cotta.

Een glaasje Prosecco, Limoncello of een Italiaans biertje, het behoort tot de mogelijkheden.

Allergieën?

Mochten er tussen uw gasten mensen zijn met allergieën of andere dieetwensen, dan denken wij graag met u mee. 

Pizzakraam op locatie!

Laat de smaak van Italië naar uw locatie komen met onze authentieke Italiaanse pizza’s. Ons pizzadeeg wordt gemaakt van Italiaanse bloemsoorten, belegd met zijdezachte mozzarella en dagverse ingrediënten.

Onze pizza wordt gebakken in moderne Italiaanse ovens gestookt op hout of pellets. We bieden een breed scala aan soorten pizza zodat er voor ieder wat wils is. Vegetarisch, vlees of vis, wij nemen het mee.

Of u nu een feest, een evenement of gewoon een gezellige avond met vrienden of familie organiseert, onze Italiaanse pizza catering is de perfecte manier om het tot een onvergetelijk moment te maken.

Geweldige inzet en professionaliteit alsmede heerlijke pizza's op de tot nu mooiste dag van ons leven.
J.Brouwer
Pizza Pazza heeft bij ons het bedrijfsfeest georganiseerd. Heerlijke pizza's en de geur vooraf maakte ons al hongerig!
S. van Dam
in één woord, FANTASTICO!! Leuk personeel, goed eten en een leuke sfeer.
P. Zwaantjes

Wij zijn ook de vertrouwde partner van grote bedrijven voor Italiaanse catering.

...Maar wij komen net zo graag bij u in de tuin!
fonq
bam
wwf
randstad
rabobank
universiteit leiden
Ducati