Echte italiaanse pizza's bij u op locatie
Logo Pizza Pazza Spakenburg
Pieter Balsamo
Pizzaiolo
Veronica Perricone
Pizzaiolo
Maurizio Cardealla
Pizzaiolo

Ontmoet ons team

Vlag italiaanse pizza

Uw Italiaanse pizzabakker

Over Pieter Balsamo

Geboren en getogen in Nederland, met een Nederlandse moeder en een Italiaanse vader, was ik al vroeg verbonden met Bella Italia.

Vakanties in Italie waren een logisch vervolg, soms wel drie keer per jaar. Terwijl mijn ouders met mijn broer en zus hun tijd op het strand doorbrachten, was ik vooral te vinden in de keuken van het restaurant van mijn oom Nuccio. Geïntrigeerd door maar één ding in die keuken, die enórme pizzaoven!

Als ik op zondagochtend wakker werd, rook ik de geuren uit de keuken al door het hele huis. Mijn moeder werd dan uit de keuken verbannen totdat het tijd was voor koffie, want nu was de keuken even het domein van mijn vader. En ik mocht hem helpen. Lasagna, spaghetti, vleesgerechten en tiramisu, alles kwam voorbij. Maar pizza was een familietraditie. En dan niet voor iedereen één pizza… Nee. Zoals een Nederlander pannenkoeken bakt, zo bakte mijn vader pizza’s. Stapels!

Vrienden en familie kwamen langs om van al dat lekkers te genieten, vergezeld van heerlijke Siciliaanse wijn en muziek. Door deze jeugdherinneringen is het pizzabakken mij altijd dierbaar gebleven en dit gelukkige gevoel deel ik graag met mijn klanten. Beleef met Pizza Pazza, La Dolce Vita!

Pieter Balsamo

Bruiloften, jubilea, verjaardagen, bedrijfsevents, buurtfeest, tuinfeest, evenement of verjaardag...het kan allemaal!

Wij zijn ook de vertrouwde partner van grote bedrijven voor Italiaanse catering.

...Maar wij komen net zo graag bij u in de tuin!
fonq
bam
wwf
randstad
rabobank
universiteit leiden
Ducati