Echte Italiaanse pizzabakker bij uw thuis!

Echte Italiaanse pizzabakker bij u op locatie!

Pizzabakker aan huis

Geeft u thuis een feestje en wil u het iets extra’s geven? Laat een pizzabakker bij u thuis langskomen en deel onze unieke italiaanse pizza catering ervaring met uw gasten, terwijl u zelf geen vinger hoeft uit te steken. We brengen met onze heerlijke, authentieke pizza's, het echte Bella Italia bij u thuis. Dit doen wij door met veel passie de pizza’s ter plekke vers te bereiden en te bakken in onze houtgestookte ovens.

Traditioneel en uniek

Onze hoofd mobiele pizzabakker Pieter Balsamo heeft de kunst van het bereiden van pizza’s geleerd van zijn italiaanse vader. Ons geheime deegrecept wordt dus al generaties lang vader op zoon doorgegeven. Onze ambachtelijke pizza's worden door onze pizzabakkers met de hand gemaakt in de eeuwenoude Italiaanse traditie - met een dunne basis, knapperige korst en verse, smakelijke ingrediënten. Mensen zijn vaak aangenaam verrast door hoe licht en lekker onze pizza's zijn. Ons pizzabakkers brengen een mobiele pizzaoven en alle ingrediënten om heerlijke pizza's voor uw gasten te bereiden. Onze Pizzaioli (pizzabakkers) zijn deels cateraars, deels entertainers en helpen een levendige sfeer te creëren op uw feest.

Pizzakraam op locatie

De pizzakramen van Pizza Pazza kunnen op vrijwel elke locatie worden opgezet. In combinatie met onze informele stijl is onze pizzabakker aan huis catering een perfecte aanvulling op uw feest. Hierdoor zal er nog lang nagepraat worden over een gezellige, geslaagde avond!

Het gelukzalige gevoel van La Dolce Vita: wij nemen het voor u mee! Meer weten over deze pizzaparty? Neem gerust contact op en vraag een gratis offerte aan.

Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van pizza catering op:

Verjaardagsfeestjes Buurtfeest Tuinfeesten Bruiloftreceptie Bedrijfsfeesten Evenementen etc. etc.

Contactgegevens0615147828

info@pizza-pazza.nl

WHATSAPP

Voeg 0615147828 toe aan jou contacten en stel je vraag via WhatsApp!

Pizza Pazza staat voor..

  • Eigen receptuur pizzadeeg
  • Alleen verse ingrediënten
  • Italiaanse pizzabakkers
  • Ruime ervaring op zowel prive als zakelijke events
  • Allergieën? biologisch? vraag naar de mogelijkheden

Volg ons op Facebook en Instagram

Mede dankzij jullie pizza catering, was ons themafeest een groot succes!

B. Bunnik- Houthandel Bunnik BV

Overige mogelijkheden

Wilt u naast Pizza uw gasten ook wat aanvullends bieden? Dat kan Pizza Pazza eventueel ook verzorgen. Een groensalade, een plankje met wat olijven en een stukje kaas of salami? Het is allemaal mogelijk. Echter raden wij altijd aan dit niet te groot te maken. U reserveert immers een Pizzabakker en is het nou juist niet veel leuker als uw gasten een extra pizzapunt nemen?

Mocht er een stukje budget over zijn adviseren wij in de meeste gevallen de pizzacatering uit te breidden met een dessert. Dit is een lekkere natuurlijke afsluiting van het eten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ijsje, of onze Tiramisu Classico of de variant met Limoncello.

Heeft u binnenkort wat te vieren? Wilt u uw gasten op een originele manier verwennen met vers bereidde pizza en een heerlijk toetje?

Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte:

Tevreden klanten van Pizza Pazza!