Echte italiaanse pizza's bij u op locatie
Logo Pizza Pazza Spakenburg

Pizzabakker op locatie

Door onze Italiaanse chefs bereidt. Een heerlijke belevenis voor uw gasten!​

Vlag italiaanse pizza

Pizzabakker bij u op locatie

Over Pieter Balsamo

Geboren en getogen in Nederland, met een Nederlandse moeder en een Italiaanse vader, was ik al vroeg verbonden met Bella Italia.

Vele vakanties op Sicilië waren een logisch vervolg, soms wel drie keer per jaar. Terwijl mijn ouders met mijn broer en zus hun tijd op het strand doorbrachten, was ik vooral te vinden in de keuken van het restaurant van mijn oom Nuccio. Geïntrigeerd door maar één ding in die keuken, die enórme pizzaoven!

Als ik op zondagochtend wakker werd, rook ik de geuren uit de keuken al door het hele huis. Mijn moeder werd dan uit de keuken verbannen totdat het tijd was voor koffie, want nu was de keuken even het domein van mijn vader. En ik mocht hem helpen. Lasagna, spaghetti, vleesgerechten en tiramisu, alles kwam voorbij. Maar pizza was een familietraditie. En dan niet voor iedereen één pizza… Nee. Zoals een Nederlander pannenkoeken bakt, zo bakte mijn vader pizza’s. Stapels!

Vrienden en familie kwamen langs om van al dat lekkers te genieten, vergezeld van heerlijke Siciliaanse wijn en muziek. Door deze jeugdherinneringen is het pizzabakken mij altijd dierbaar gebleven en dit gelukkige gevoel deel ik graag met mijn klanten. Beleef met Pizza Pazza, La Dolce Vita!

Pieter Balsamo

Bruiloften, jubilea, verjaardagen, bedrijfsevents, buurtfeest, tuinfeest, evenement of verjaardag...het kan allemaal!

Pizza op iedere gelegenheid

Pizza Pazza is geschikt voor elk type feest en voor iedere gelegenheid. Van tuinfeest tot bedrijfsfeest, van jubileum tot bruiloft. Wij bieden u en uw gasten een uniek concept.

Buon Appetito!

Soorten Pizza

Klassiekers als Pizza Margherita, Prosciutto e Fungi en  de Quattro Stagioni zijn bekende klassiekers maar inmiddels is er ook ruimte voor andere smaken..wat dacht u van Truffel met Champignons en Rucola, Salami piccante of zelfs onze meest gewaagde creatie,  Salami piccante, Nduja en Pikante Honing!…superlekker!

Bij u op locatie

Als wij bij u aankomen bouwen wij de pizzeria op en verwarmen wij de oven.

Als de oven de gewenste temperatuur heeft bereikt gaan we Pizza bakken. Als de pizza klaar is snijden we deze in stukken en verdelen deze onder uw gasten.

Buona Pizza!

Pizza catering bij uw feest

Met Pizza Pazza haalt u de smaak van Italië naar uw locatie. Bij ons geen deegrollers of ingevroren pizzabollen, maar traditionele Italiaanse pizza’s, gemaakt van verse, hoogwaardige ingrediënten zoals Italiaanse bloem, verse basilicum, gepelde tomaten, extra vergine olijfolie en natuurlijk heerlijk zachte mozzarella. Daardoor is onze klassieke Pizza Margherita alleen al een feest.

Geweldige inzet en professionaliteit alsmede heerlijke pizza's op de tot nu mooiste dag van ons leven.
J.Brouwer
Pizza Pazza heeft bij ons het bedrijfsfeest georganiseerd. Heerlijke pizza's en de geur vooraf maakte ons al hongerig!
S. van Dam
in één woord, FANTASTICO!! Leuk personeel, goed eten en een leuke sfeer.
P. Zwaantjes

Wij zijn ook de vertrouwde partner van grote bedrijven voor Italiaanse catering.

...Maar wij komen net zo graag bij u in de tuin!
fonq
bam
wwf
randstad
rabobank
universiteit leiden
Ducati