Echte Italiaanse pizzakraam op uw feest!

Pizzakraam op feest

Heeft u een feest of evenement en wilt u iets speciaals doen? Dan zijn de pizzakramen van Pizza Pazza de perfecte oplossing! Onze mobiele pizzakramen met houtgestookte pizza-oven kunnen op bijna elke locatie worden opgesteld. We zullen u voorzien van een leuke, unieke en vooral heerlijke catering ervaring. Dit doen wij door met veel passie de pizza’s ter plekke vers te bereiden en te bakken in onze houtgestookte ovens.

Onze Pizzaioli (pizzabakkers)

Onze Pizzaioli (pizzabakkers) hebben bijna allemaal een italiaanse achtergrond en zijn in Italië opgeleid. Oprichter van Pizza Pazza en pizza liefhebber Pieter Balsamo heeft de kunst van het bereiden van pizza’s als kind van zijn vader geleerd.

“Als ik zondagochtend wakker werd, rook ik de geuren uit de keuken al door het hele huis. Mijn moeder werd dan uit de keuken verbannen tot koffietijd, want nu was de keuken even het domein van mijn vader. “

Traditioneel en uniek

Ons geheime deegrecept wordt dus al generaties lang vader op zoon doorgegeven. Al onze ambachtelijke pizza's worden met de hand gemaakt in de eeuwenoude Italiaanse traditie - met een dunne basis, knapperige korst en verse, smakelijke ingrediënten. Veel mensen worden aangenaam verrast door hoe licht onze pizza's zijn en als u nog nooit eerder hebt genoten van een pizza uit de bakstenen oven, is dit waarschijnlijk de beste die u ooit hebt gegeten. Met onze pizzakramen op uw feest wordt het een evenement om niet snel te vergeten!

Het gelukzalige gevoel van La Dolce Vita: wij nemen het voor u mee! Meer weten over deze pizzaparty? Neem gerust contact op en vraag een gratis offerte aan.

Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van pizza catering op:

Verjaardagsfeestjes Buurtfeest Tuinfeesten Bruiloftreceptie Bedrijfsfeesten Evenementen etc. etc.

Contactgegevens0615147828

info@pizza-pazza.nl

WHATSAPP

Voeg 0615147828 toe aan jou contacten en stel je vraag via WhatsApp!

Pizza Pazza staat voor..

  • Eigen receptuur pizzadeeg
  • Alleen verse ingrediënten
  • Italiaanse pizzabakkers
  • Ruime ervaring op zowel prive als zakelijke events
  • Allergieën? biologisch? vraag naar de mogelijkheden

Volg ons op Facebook en Instagram

Mede dankzij jullie pizza catering, was ons themafeest een groot succes!

B. Bunnik- Houthandel Bunnik BV

Overige mogelijkheden

Wilt u naast Pizza uw gasten ook wat aanvullends bieden? Dat kan Pizza Pazza eventueel ook verzorgen. Een groensalade, een plankje met wat olijven en een stukje kaas of salami? Het is allemaal mogelijk. Echter raden wij altijd aan dit niet te groot te maken. U reserveert immers een Pizzabakker en is het nou juist niet veel leuker als uw gasten een extra pizzapunt nemen?

Mocht er een stukje budget over zijn adviseren wij in de meeste gevallen de pizzacatering uit te breidden met een dessert. Dit is een lekkere natuurlijke afsluiting van het eten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ijsje, of onze Tiramisu Classico of de variant met Limoncello.

Heeft u binnenkort wat te vieren? Wilt u uw gasten op een originele manier verwennen met vers bereidde pizza en een heerlijk toetje?

Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte:

Tevreden klanten van Pizza Pazza!